Der gik desværre noget galt i søgningen. Vi beklager ulejligheden. Vi håber at du vil prøve igen senere.
70 70 29 29
kundeservice er lukket
Kontakt os
på mail her
Favoritter
terassevarmer

Hvorfor vælge en terrassevarmer på el?

Går du og drømmer om at kunne skabe et varmere udeklima på din terrasse? Så kan du her læse mere om eldrevne terrassevarmere og de mange fordele.

El-terrassevarmere

Der findes forskellige typer elvarme, hvoraf den infrarøde varme er den bedste og billigste i drift. Den infrarøde varme er nemlig den mest effektive varmeform, da den opvarmer objekter og personer – og ikke luften. Dermed vil varmen heller ikke blive påvirket af vinden, og der spildes derfor ingen energi på at opvarme luften. Dette bevirker bl.a., at denne form for terrassevarmer hurtigt bliver opvarmet og klar til brug.


Dækningsområdet af en eldrevet terrassevarmer afhænger af dens størrelse. Typisk vil mindre varmeapparater have et dækningsområde på 3-5 m2, nok til 4-6 personer, og større varmeapparater vil have et dækningsområde på 6-10 m2, hvilket kan opvarme omkring 8-12 personer.

Derudover har el-terrassevarmere den fordel, at der er ingen støj ved brug.

terassevarmer

Fordele ved el-terrassevarmerer

En af de største fordele ved el-terrassevarmere er, at de er den mest miljøvenlige løsning, da de udleder mindre CO2 end gas-terrassevarmere. Dog varmer eldrevne et mindre område end gas-terrassevarmere, og der skal flere apparater til ved større arealer.

El-terrassevarmere er oftest dyrere at købe end terrassevarmere på gas. Dog bruger eldrevne varmere mindre energi på at opvarme et område end gasvarmere, og derfor er denne type terrassevarmer billigere i drift.Elforbruget af eldrevne terrassevarmere vil typisk svinge mellem 1,25-4,62 kr,- i timen; afhængigt af hvor kraftig en terrassevarmer man køber. Inden køb af en eldrevet terrassevarmer, er det vigtigt at notere, at den kræver strøm – kontra gasvarmeren. Du vil derfor skulle have en strømkilde til rådighed.

havemøbler

Gas-terrassevarmere

Gasvarmere har den fordel, at de ofte er billigere at købe end eldrevne apparater. Dog er det vigtigt at tage højde for, at gasvarmere er dyrere i drift og kræver udskiftning af gasflasker. Yderligere er gas-terrassevarmere en større miljøsynder end de eldrevne lavenergi-varmeapparater, da de udleder mere CO2 og dermed sætter et større klimaaftryk på jorden. Gasvarmere forurener nemlig ca. 3 gange så meget som en eldrevet terrassevarmer. Desuden kan gasvarmere støje ved brug, og de kan være brandfarlige grundet brugen af gas. Af disse årsager forhandler vi ikke gas-terrassevarmere hos whiteaway.

Find din nye terrassevarmer her

Væghængte terrassevarmer
Lofthængte terrassevarmere
Fritstående terrassevarmere