Der gik desværre noget galt i søgningen. Vi beklager ulejligheden. Vi håber at du vil prøve igen senere.
70 70 29 29
åben i dag kl. 8-22
Kontakt os
på mail her
Favoritter
SummerDEALS | Spar op til 50%*
*Kampagnen gælder udvalgte produkter på tilbud og kan ikke kombineres med rabatkoder eller andre kampagner. Tilbuddets varighed fremgår af det enkelte produkt.
havemøbler

Hvad kan dine tralleprodukter bruges til?

Er du i tvivl om hvad traller er og hvad tralleprodukter kan bruges til? Du kan på denne side læse mere om vores udvalg af forskellige tralleprodukter og samtidig finde inspiration til hvordan du kan bruge tralleprodukter i dit hjem og udeliv.

Plantekasse

Hvad er en tralle?

En tralle er en træplade bestående af lægter, som normalt anvendes som gulv til stilladser på diverse byggepladser. Det er dog gennem de seneste par år blevet populært at købe eller lave møbler af traller, som kan pryde ens boligindretning eller udendørsliv. Trallemøbler kommer i mange former og farver, og vi forhandler hos whiteaway blomsterkasser, kapilærkasser og bænke lavet af traller.

Da traller er produceret af træ, som er et naturmateriale, vil der være variationer i trallemøblernes nuancer og udseende. Vi synes dog, dette hører til det rustikke look og tilføjer en vis charme til møblerne. Træet er slebet for at give møblet en pæn finish – dog kan ujævnheder, flosser & knaster i træet forekomme. Disse kan efterslebes med sandpapir, hvis man ønsker at udjævne disse.

Se vores udvalg af blomster- og kapilærkasser her, og trallebænke her.

Plantekasse

Pleje af tralle

Trallemøbler kan anvendes til både indendørs og udendørs brug. Vi anbefaler derfor, at du plejer dine trallemøbler, som du ville pleje andre indendørs- eller udendørsmøbler produceret af træ.

Træ er et naturmateriale, som reagerer på skiftende temperaturer og vejret. Træet fra dine træmøbler vil altså enten blive udvidet eller trække sig sammen afhængig af fugtigheden i luften. Vi anbefaler derfor, at skruerne regelmæssigt bliver tjekket og spændt efter, da disse kan løsne sig.

Du bør løbende rengøre, eventuelt slibe og oliere eller male dit møbel af traller for vedligeholdelse. Hvis møblerne står fast udendørs, er det en god idé at efterbehandle træet med udendørs træbeskyttelse. Såfremt dit møbel er købt behandlet, eller du selv har olieret eller malet dit møbel, vil du oftere skulle vedligeholde det, end hvis du blot ønsker et ubehandlet, rustikt trallemøbel med patina. Læs mere om pleje her.

Trallemøbler i vinterhalvåret

Vi anbefaler, at du i vinterhalvåret enten dækker dine trallemøbler af eller sætter dem i tørvejr, et skur eller andet - ligesom du ville med dine andre havemøbler.

Plantekasse

Find dine nye tralleprodukter her

Plante- og blomsterkasser
Trallebænke