Der gik desværre noget galt i søgningen. Vi beklager ulejligheden. Vi håber at du vil prøve igen senere.
70 70 29 29
åben i dag kl. 8-22
Chatten er
åben
Favoritter
Trallemøbler

Trallemøbler hjem til dig

Hos whiteaway forhandler vi de populære trallemøbler til haven, stuen, entréen og altanen. Vi har et bredt sortiment af charmerende blomsterkasser, kapilærkasser og bænke lavet af traller. 

Plante- og blomsterkasser

Pift haven op med vores blomsterkasser lavet af traller. Plantekasserne fungerer perfekt til hækplanter, krydderurter og farverige blomster, og de er med til at give enhver have varme og charme. Kasserne er på hjul, hvilket gør det nemt at flytte dem rundt i haven, så du altid kan sørge for, at dine planter får den rette mængde sol og vand. Hjulene på kasserne kan derudover låses, så kasserne står fast - også på hældninger. Vores plante- og blomsterkasser findes i fem forskellige størrelser - 2 på hjul og 3 uden - og du kan få dem i både ubehandlet, bejdset og sortmalet træ.

Trallemøbler

Kapilærskjuler

Hvis du endnu ikke har fundet den perfekte løsning til at skjule kapilærkasser af flamingo, så har vi fundet den rette løsning til dig. Vi forhandler nemlig kapilærkasser lavet af traller, som fungerer optimalt til beplantning af smukke blomster og planter. Desuden kan kasserne også bruges til dyrkning af agurkeplanter, chiliplanter, tomatplanter og meget mere – det er næsten kun fantasien, der sætter grænser. Vores kapilærskjulere kan både benyttes med kapilærkasser af flamingo, men det er også muligt at beplante direkte i skjuleren og derved bruge den som en plantekasse.

Kapilærkasserne er monteret små klodser, som skåner træet fra regn og fugt. Vores plantekasser fås i én størrelse men laves i både ubehandlet, bejdset og sortmalet træ.

Kapilærkasse

Trallebænke

Mangler du en bænk til at nyde aftensolen i haven? Eller måske du er på udkig efter en ny bænk til entréen? Hos whiteaway fører vi smukke og unikke trallebænke, som kan anvendes til både indendørs og udendørs brug. Bænkene findes i to forskellige modeller, hvoraf den fra Jordnær er monteret med hjul. Begge fås i sort og træ, men hvis det udtryk ikke passer dig og din indretning, kan du selv pifte dit trallemøbel op med din yndlingsfarve, give den en tur med ukrudtsbrænderen eller give den en omgang olie, så den matcher dine andre møbler. Trallebænken kan desuden også fungere som et smart tv-bord til stuen, en smuk skobænk til entréen eller som et lækkert bord til dine lounge havemøbler.

Se vores udvalg af trallebænke her.

Trallebænk

Find dine nye tralleprodukter her

Plante- og blomsterkasser
Trallebænke