Der gik desværre noget galt i søgningen. Vi beklager ulejligheden. Vi håber at du vil prøve igen senere.
70 70 29 29
åben i dag kl. 8-22
Chatten er
åben
Favoritter
null

Perfekt til udendørs madlavning

Everdure by Heston Blumenthal er en fantastisk grillserie, der sætter nye standarder. Heston har arbejdet tæt sammen med designere og teknikere for at skabe den perfekte, moderne grill. Der er blevet kælet for hver eneste detalje, hvor kombinationen af ny teknologi, design-æstetik og brugervenlighed har været i højsædet. Resultatet? En grillserie, der vil tage dig med på helt nye oplevelser!

Everdure by Heston Blumenthal vil ændre måden du tænker grillmad på! Fra letantændeligt trækul til letheden ved gasgrill - og alle grill er designet fra bunden og op.

Furnace ™

Den perfekte kombination af power og elegance – en træbrænder gasgrill.

Grillens krop er lavet af let at-klar, die-støbt aluminium, der er rustfrit og som fås i en række moderne farver, så du kan vælge den der passer dig bedst. Og når du først tænder op, så går det stærkt - på bare 5 minutter er du klar til at svinge maden på risten!

Den høje hætte er en game-changer, når det kommer til konvektionskogning - den sørger for 360 graders cirkulation af varmen omkring maden, hvilket giver en helt unik smagsoplevelse. Det er den perfekte blanding af power og elegance, og designet er ganske enkelt problemfrit!

Find Furnace ™ her.

null
null

Force ™

Nem at bruge, nem at elske! Denne alsidige to-brænder gasgrill er en rockstar. Lavet af letvægts, rustfrit aluminium, som fås i moderne farver.

Få lynhurtig antændelse og øjeblikkelige flamme – med denne er du klar til madlavningen på kun 5 minutter. Med den høje hætte kan du mestre konvektionsmadlavning og tilføje 360 graders cirkulation omkring maden, for at forstærke de smage du elsker. Alt i alt, en kraftfuld, elegant og problemfri gasgrill til de bedste grilloplevelser!

Find Force ™ her.

Force ™ & Furnace ™ Rotisserie Kit

• Vindue med glasvisning

• Cliplock Forks ™

• Internt synslys

• Sammenklappeligt design til kompakt opbevaring

• Tilføjer evnen til at drage fordel af et rotisserie med madlavning i en konvektionsstil

• Perfekt til alle typer protein, fisk, grøntsager eller brød

• Maksimal vægtkapacitet 10 kg


Find Rotisserie system til Furnace grill her.

Find Rotisserie system til Force grill her.

null

Hub II ™

Med denne kulgrill kan du trykke på et par knapper og styre temperaturen med lethed takket være det elektriske element, der får dine kul til at brænde perfekt på kun 10 minutter. Alt fra saftige kyllinger til store svinekamme kan grilles på det unikke pop-up rotisserie med Cliplock Forks ™, der holder det hele på plads, mens du giver dine retter en fantastisk smag og tekstur. 

Find Hub II ™ her.

null
null
null
null

Grillklare kul på 10 minutter

Med vores Fast Flame Ignition System™ og elektrisk tændingsknap er grillen klar til at gøre sin pligt på 10 minutter.

Touch-betjening

Nyd den enkle touch-betjening og juster nemt rotisseriets højde (op til 100 kg) for at opnå den perfekte grillsmag og tekstur.

Hold kødet på plads

Hold dit kød sikkert på plads takket være de stærke Cliplock Forks™, der kan fastholde alt fra en hel kylling til en lækker lammekølle, mens rotisseriet drejer rundt og tilbereder dit kød som du elsker det.

Skub op opbevaring

Med Hub og Hub II™'s titaniumbelagte metaldele og store opbevaringsrum kan du let opbevare alt dit grilltilbehør og udstyr. Hub II har endda en praktisk udtrækkelig opvarmningsskuffe til dine foretrukne varme snacks. Grill uden besvær og nyd et mesterværk af en grilloplevelse!

Hub ™

Hub tåler ingen sammenligning – en unik grill der kan ting som ingen andre. Moderne og unikt design-æstetik, der giver dig mulighed for at forvandle dine grillfavoritter til skønheder.

Find Hub ™ her.

null
null
null
null
null

Grillklare kul på 10 minutter

Med vores Fast Flame Ignition System™ og elektrisk tændingsknap er grillen klar til at gøre sin pligt på 10 minutter.

Nem vedligeholdelse

På HUB™ er både fyrkassen af porcelænsemalje og kulbakken nemme at få til at skinne igen efter brug.

Indbygget rotisseri

Gør dig klar til at imponere dine gæster med den banebrydende Rotiscope Technology™! På bare få minutter kan du nemt sætte det professionelle kvalitetsrotisseri op, som drives af en lydsvag motor.

Hold kødet på plads

Med de stærke Cliplock Forks™ kan du nemt holde alt fra en saftig kylling til en lækker pattegris fast på rotisseriet, mens det drejer rundt og giver dit kød den perfekte grillskorpe.

Fusion ™

Glem alt om besværlig madlavning! Med Fusion™ og dens hurtige Flame Ignition System™ kan du tænde op under grillen på under 10 minutter og få madlavningen til at glide let. Og med den PAT-patenterede Rotiscope Technology™ kan du endda tilføje en autentisk og top-of-the-line rotisserie, der drives af en diskret motor.

Fusion™ er designet med den perfekte balance mellem funktion og form og tager inspiration fra minimalistisk dansk design. Det integrerede rotisserie og den udtrækkelige netledning giver dig enkelhed og praktisk anvendelighed, mens porcelænsemalje-ildkassen og kulbakken gør oprydningen let som en leg. 

Find Fusion ™ her.

null
null

4K ™

4000 år undervejs. Oplev fremtidens kulmadlavning nu, med en grill, der er fra øverste hylde. 4K vil imponere dig med sit slående design, unikke isoleringsdesign og en luftstrøm, der er i en klasse for sig selv.

Find 4K ™ her.

null
null
null
null

Airflow kontrol

4K's unikke airflowsystem er høj klasse og gør det pærenemt at justere varmen efter behov. De øverste og nederste ventiler er nummereret for at give en perfekt balanceret og præcis luftstrøm.

Nøjagtig og veludført

Men det er ikke kun indmaden, der imponerer. 4K er også en smuk maskine, der er lavet af robust støbt aluminium. Det unikke isoleringsdesign reducerer varmeoverførslen til de ydre sider og fronten, så du kan grille i timevis uden at bekymre dig om at brænde dig.

Med Touch kommer der ild

Det elegante glaspanel og touch-displayet på 4K's ydre er en fryd for øjet. Med 4K kan du tænde ild, blot med dine fingerspidser.

Anatomien

Men det stopper ikke der! 4K leveres med alt det udstyr, du har brug for. 2x emaljerede riste, 2x riste i rustfrit stål (s304), en 33 cm pizzasten (cordierit) / varmedeflektor, en vandbeholder og indvendigt lys, samt grill- og kultænger, er alle inkluderet, så du kan starte med at grille med det samme. 

null

Cube ™

Få let, autentisk kulsmag uanset hvorhenne du befinder dig.

Fremstillet af holdbart letvægtsstål og med slanke kølige-til-touch håndtag, giver terningen dig mulighed for at skille dig ud fra mængden. Den høje temperaturfinish gør den effektiv, og med et indbygget varmebeskyttelsesskjold kan du tage din terninggrill med dig overalt, uden at bekymre dig om at brænde dig på den varme overflade. Grill med terningen, grill med stil.