Der gik desværre noget galt i søgningen. Vi beklager ulejligheden. Vi håber at du vil prøve igen senere.
70 70 29 29
åben i dag kl. 8-22
Kontakt os
på mail her
Favoritter
SummerDEALS | Spar op til 50%*
*Kampagnen gælder udvalgte produkter på tilbud og kan ikke kombineres med rabatkoder eller andre kampagner. Tilbuddets varighed fremgår af det enkelte produkt.
Havemøbler

Hvilken type havemøbel passer bedst til dig?

Vi forhandler et stort udvalg af havemøbler, der passer alle behov. Du bør derfor inden køb overveje, hvilken type havemøbel du er på udkig efter, hvor du ønsker dit møbel skal stå i og udenfor sæson og hvor meget tid du ønsker at bruge på vedligeholdelse af dit havemøbel. 

Hvilken type møbel er du på udkig efter?

Drømmer du om et nyt bord med matchende stole til de mange hyggelige grillaftner i din have, eller måske du er ude efter et nyt cafesæt til din altan? Det kan også være, du er på udkig efter et lækkert loungesæt, som du kan slænge dig i eller en ny liggestol til de solrige dage? Det er derfor vigtigt, at du inden køb tager stilling til, hvad dit behov er, og hvor mange personer dit møbelarrangement skal bruges af.

Hos whiteaway har vi et stort udvalg af havemøbler, som fås i et bredt udvalg af materialer og farver. Vi forhandler havemøbler i bambus, træ, stål, plast og meget mere. Du har desuden mulighed for at vælge stort set den farve, der passer dig og din have eller altan. Hos os finder du alt fra sorte og hvide havemøbler til grønne og gule møbler. Du kan finde vores brede sortiment her.

Havemøbelsæt

Haveborde

Ved køb af haveborde bør du tage højde for, om du ønsker et rundt bord, hvor alle kan være samlet, eller om du hellere vil have et rektangulært spisebord, hvor der er plads til mange. Desuden forhandler vi haveborde med udtræk, så du kan være klar til at holde de helt store sommermiddage og -fester. Du kan se vores haveborde her.


Havestole

Vi forhandler havestole i mange forskellige modeller, og du kan i vores sortiment finde almindelige havestole med lav eller høj ryg, stabelstole og positionsstole. Stabelstole er måske noget for dig, hvis du ønsker nemt og simpelt at kunne opbevare dine havemøbler i skuret eller garagen udenfor sæson - uden de optager for meget plads. Eller måske du blot ønsker at have ekstra stole stående, hvis der kommer gæster. Positionsstole er til dig, som ikke at ønsker at gå på kompromis med komforten. Disse kan netop indstilles efter dit behov og ønske. Find dine nye havestole her.


Loungesæt

Loungesæts er et hit i de danske haver, da du med denne type havemøbel har mulighed for at skabe et hyggeligt stuearrangement udendørs. Med de behagelige loungehavemøbler kan du snildt læne dig tilbage og nyde de varme sommerdage. Lyder dette som noget for dig? Så kan du her se vores udvalg af loungehavemøbler

Hvis du mangler hjælp til, hvad forskellen på et loungehavemøbel og et almindeligt havemøbel er, kan du her læse mere. 

Opbevaring

Inden du går ud og investerer i dine nye havemøbler, bør du finde ud af, hvor i haven eller på altanen det skal placeres. Desuden bør du også tage højde for, hvor meget du ønsker at flytte rundt på dine møbler i løbet af sommerdagene, ift. møblernes vægt. 

Derudover er det vigtigt, at du inden køb finder ud af, hvor dit møbel skal opbevares udenfor sæson, da vi anbefaler, at de fleste havemøbler opbevares i tørvejr. Du kan læse mere om, hvordan du plejer dine havemøbler her.

Vedligeholdelse

Vedligeholdelsen af dine havemøbler afhænger af, hvilken type materiale dine møbler er produceret i. Havemøbler i metal og plast kræver bl.a. mindre vedligeholdelse end havemøbler i træ. Du kan her læse mere om, hvor meget vedligeholdelse de forskellige materialer kræver.

Find dine nye havemøbler her

null
null
null
null
null
null