Der gik desværre noget galt i søgningen. Vi beklager ulejligheden. Vi håber at du vil prøve igen senere.
70 70 29 29
åben i dag kl. 8-22
Kontakt os
på mail her
Favoritter
havemøbler

Hvad er forskellen på loungemøbler og almindelige havemøbler?

Er du i tvivl, om du skal vælge almindelige havemøbler eller loungehavemøbler til din have eller altan? Så kan du her læse mere om forskellen på de to. 

Almindelige havemøbler

Vores almindelige havemøbler er til dig, som ønsker at bringe middagen udenfor de solrige sommerdage og -aftner. Hos whiteaway har vi et stort udvalg af havemøbler, så du kan finde netop det møblement, der passer din have og dine behov ift. størrelse og funktionalitet. Du kan desuden både købe havebord og -stole separat, men du kan også købe som havemøbel sæt.

Se vores klassiske havemøbler her


Loungehavemøbler

Med loungehavemøbler kan du tage din stue udendørs og skabe et afslappende sofahjørne, hvor du ville kunne lounge med både familien og vennerne de fleste sommerdage og -aftner. Loungesæt havemøbler er til dig, som ønsker at slænge sig i en sofa udendørs, mens du nyder den krystal blå himmel med din yndlingsbog ved hånden.

Loungehavemøbler skaber en mere behagelig og afslappende siddeplads i haven. Vi har hos whiteaway et bredt udvalg af loungehavemøbler, som spænder fra separate møbler til hjørnesofaer og loungesæts. Vores loungehavemøbler er ikke blot lækre at ligge i, de er også lækre at se på.

Find vores lounge havemøbler her

Loungemøbler

Stadig i tvivl?

Hvis du fortsat er i tvivl om hvilken type du skal vælge, kan du læse mere om hvilken type havemøbel, der kunne passe dig bedst her.

Find dine nye havemøbler her

null
null
null
null
null
null