Der gik desværre noget galt i søgningen. Vi beklager ulejligheden. Vi håber at du vil prøve igen senere.
70 70 29 29
åben i dag kl. 8-22
Chatten er
åben
Favoritter
null

En sprød bid af Italien

Inviter familie og venner på en personlig og autentisk rejse til Italien - hjemme i baghaven eller på altanen - med en pizzaovn fra Le Feu.

null

Med en pizzaovn fra Le Feu er du sikret, at både bund, skorpe og fyld bliver tilberedt til italiensk perfektion. Le Feu har, med sit ekstra varmeisolerende lag i ovnens top og sin unikke U-formet gasbrænder, den helt perfekte varmefordeling. Ovnen kan rumme pizzaer på op til 35cm i diameter, og på blot 15-20 minutter bliver ovnen op til 500 grader varm. Lav en god og luftig pizzadej, top den med dine yndlings ingredienser og med pizzaen i ovnen i blot et til to minutter, kan du forkæle familie og venners smagsløg.

Find tilbehør til pizzaovnen her

Se månedes udehits til hele dit uderum her

null


Vi tager dit uderum personligt

Hos whiteaway går vi personligt op i hvidevarer og i alt det, der får dit køkken til at spille - også udenfor på terrassen. Derfor finder du altid et stort udvalg af alt fra grill og pizzaovne til terrasse-indretning og havemøbelsæt på whiteaway.com. Og selvom det er nemt at handle online, kan du altid ringe til vores eksperter, hvis du har brug for personlig rådgivning.

null