Der gik desværre noget galt i søgningen. Vi beklager ulejligheden. Vi håber at du vil prøve igen senere.
70 70 29 29
åben i dag kl. 8-22
Kontakt os
på mail her
Favoritter
null

Hvilke type pizzaovne findes der?

For at vælge den rigtige pizzaovn, skal du tage stilling til, om du er til gas, el, træpiller eller brænde. Det hjælper vi dig med.

Gas

Fordelene med en pizzaovn på gas er, at den er nem at tænde. Du kan sammenligne det med at tænde op i en gasgrill. En pizzaovn på gas giver dig fuld kontrol over ovnens temperatur, og optændingen sker hurtigt. Samtidig er der næsten ingen oprydning efter brug, og så er den billig i drift. Dog giver den ingen vilde flammer, så hvis du vil have en autentisk oplevelse og røgsmag, skal du vælge en pizzaovn på træpiller eller brænde.


El

Ligesom en pizzaovn på gas, giver en pizzaovn på el mere kontrol over temperaturen end en pizzaovn på træpiller og brænde – og så koster den ikke så meget i drift. Dog giver en pizzaovn på el ingen flammer. Med en pizzaovn på el kan du lave din pizza indenfor, men her skal du være opmærksom på, at pizzaovnen intet udsug har, hvorfor røg vil forekomme. Derfor anbefaler vi altid, at du læser brugsanvisningerne, inden du tænder op i din el-pizzaovn indenfor.

null

Træpiller

En pizzaovn på træpiller giver dig en autentisk røgsmag, som du ikke på samme måde kan opnå ved gas og el. Men det betyder også, at temperaturen kan være svær at styre, og at din pizza nemt kan brænde på, hvis du ikke er opmærksom. 


Brænde

En pizzaovn på brænde giver, ligesom en pizzaovn på træpiller, en autentisk røgsmag. Dog kræver ovnen mere rengøring og kan være sværere at tænde op i end gas og el. Om du er til en pizzaovn på gas, el, træpiller eller brænde, har vi noget til din smag.

Hvad koster en pizzaovn?

Hos whiteaway har vi et stort udvalg af pizzaovne. Prisen på en pizzaovn afhænger af alt fra kvalitet, brand, type pizzaovn mm. Nedenfor kan du finde hele vores udvalg af pizzaovne iforskellige prisklasser, så du kan finde den ovn, som passer til dit behov og budget. Vores udvalg varierer fra knap 1.000,- til 10.000,-. Har du brug for personlig rådgivning? Så kan dualtid ringe til os på 70 70 29 29, hvis du har spørgsmål til vores pizzaovne.

Find din nye pizzaovn her

null