Der gik desværre noget galt i søgningen. Vi beklager ulejligheden. Vi håber at du vil prøve igen senere.
70 70 29 29
kundeservice er lukket
Kontakt os
på mail her
Favoritter
null

Udekøkken

Et udekøkken er typisk placeret udenfor i en have eller på en terrasse, alt afhængig af hvor det passer bedst i dit hjem. De er designet til at give mulighed for madlavning og tilberedning af mad i det fri, og de kan være en glimrende måde at samle familie og venner på. Det er et super alternativ til den traditionelle madlavning! Dit udekøkken kan sammensættes med sideborde fra Austin and BBQ, men passer også med de fleste andre brands såsom Weber og Char-Broil. Vi har kombinationer der kan købes samlet eller hver for sig, så du kan skabe det udekøkken du drømmer om.


Find dit udekøkken her

null
null
null
null

Udekøkken og sideborde

Udekøkkener og sideborde passer perfekt sammen, da de begge kan være vigtige elementer i udendørs madlavning og underholdning. Udvalget omfatter blandet andet udekøkken med vask og udekøkken med grill, samt mange andre. Se udvalget her.

Et sidebord kan bruges til at forberede mad, servere måltider eller endda holde drikkevarer og snacks inden for rækkevidde. Et sidebord kan også fungere som en forlængelse af et udekøkken, hvis der er brug for ekstra plads, hvor der også er mulighed for integreret skraldespand eller hylder til opbevaring.  Sammen kan disse to elementer skabe et funktionelt og stilfuldt udendørs rum, der er perfekt til sociale arrangementer og afslappende dage i solen.

Kort fortalt kan et udekøkken med sidebord give en række fordele, herunder mere plads til at lave mad og underholde, en afslappet og social atmosfære og en øget værdi af dit hjem.