Der gik desværre noget galt i søgningen. Vi beklager ulejligheden. Vi håber at du vil prøve igen senere.
70 70 29 29
åben i dag kl. 8-22
Chatten er
åben
Favoritter
Tørretumblere med varmepumpeteknologi


Interesseret i at skåne miljøet og spare på elregningen?

Har din tørretumbler taget de sidste omdrejninger? Eller overvejer du at skifte tørrestativet ud med en tørretumbler? Så bør du overveje at vælge en tørretumbler med varmepumpeteknologi. I stedet for at blæse varm, fugtig luft ud i det fri eller i beholderen, fjernes fugten, og varmen bliver genanvendt til at tørre det næste hold tøj igen og igen. Her på siden gør vi dig klogere på, hvilke fordele der er ved at vælge en tørretumbler med varmepumpeteknologi.


Energibesparelse

Op til 70% energibesparelse

Du bruger helt klart mere strøm, hvis du tørrer dit tøj i en traditionel tørretumbler frem for en tumbler med varmepumpe. Energiforbruget på en tørretumbler med varmepumpeteknologi ligger på omkring 170 til 300 kWh per år, mens en traditionel kondenstørretumbler bruger omkring 500-600 kWh. Derfor anbefaler vi dig at tage et kig på antal kWh på energimærkningen, inden du køber ny tørretumbler.

Med en tørretumbler med varmepumpeteknologi sparer du op til 70% på elregningen i forhold til en traditionel tørretumbler. En tørretumbler med varmepumpe er dog ofte en smule dyrere at købe end en traditionel. Men i det lange løb er der mange penge at spare hvert eneste år på grund af det lave energiforbrug.  

Spar plads og undgå besværlig montering

Flere af tørretumblerne med varmepumpeteknologi kræver hverken aftræk eller ventilation. Derfor er det også en oplagt mulighed for dig, der ønsker at kunne placere den i et hvilket som helst rum og uden det store bøvl med monteringen. Samtidig fylder disse modeller heller ikke mere på gulvet end almindelige tørretumblere – nogle typer fylder endda mindre!

Tøj der holder længere

En tørretumbler med varmepumpeteknologi skåner tøjet mere end en traditionel tørretumbler. Det gør den, fordi den bruger lavere temperatur, når den tørrer. Det slider mindre på tøjet, som holder længere – til glæde for både dit tøj, din pengepung og miljøet.

Bedre indeklima

Tørretumblere med varmepumpeteknologi har et lavere strømforbrug på baggrund af en teknologi, der anvender kølemidler. Kølemiddel er en gasart, som også bruges i køleskabe. Når den varme, fugtige luft ryger i kondensatoren, bliver den effektivt kondenseret til vand, som genanvendes i tørretumbleren.

Traditionelle tørretumblere anvender ikke kølemiddel, men bruger i stedet luften i rummet til tørring af vasketøjet. Samtidig udleder de en smule fugt i rummet. Det betyder, at god ventilation i rummet er afgørende for et godt indeklima, hvis du køber en traditionel tørretumbler.

Det behøver du slet ikke bekymre dig om med en tørretumbler med varmepumpeteknologi, fordi den som sagt anvender kølemidler, som desuden påvirker miljøet ganske lidt.

Indeklima


Overblik over fordelene ved varmepumpeteknologi:

  • Lavere energiforbrug
  • Billigere for din pengepung
  • Bedre kondenseffektivitet = bedre indeklima
  • Passer bedre på dit tøj
  • Undgå besværlig montering
  • Kan placeres i alle rum
  • Mulighed for at spare gulvplads 


3 sparetips til din tørretumbler

Giv den en pause: Hæng tøjet på tørresnoren udenfor, hvis du har mulighed for det, og vejret tillader det. Du sparer ca. 6 kr. pr. tørring, og samtidig forlænger du maskinens levetid ved at give den et pusterum. På et år kan du spare omkring 500 kr., hvis du bruger tørretumbleren én gang i stedet for tre gange om ugen.

Brug tørrebolde: Tørrebolde er fremstillet til at løfte og fordele tøjet, mens det tørres. Luften cirkuleres mere effektivt, og tørretiden nedsættes.

Undgå at overfylde: For meget tøj forlænger tørretiden, giver krøllet tøj og et højere elforbrug. Se i brugsanvisningen, hvor mange kg. tøj du må fylde i.


Stort udvalg af tørretumblere med varmepumpeteknologi. Ja tak! Se dem her