70 70 29 29 åben i dag kl. 8-22
  • Mandag8-22
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • Søndag8-22
Luk vindue
Kontakt os
på mail her

Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Menu
Har du brug for lidt ekstra i vintermørket?

Kom godt igennem vinteren med whiteaway

Det er ikke alle, der er lige vilde med de kolde og mørke vinterdage. For mange mennesker koster vinteren nemlig på både energikontoen, humøret og helbredet. Derfor har vi her på siden samlet nyttige råd, inspiration og produkter som hjælper dig til at passe godt på din sundhed - og gøre vinteren lidt hyggeligere.


Lysterapilampe og kvinde

Lys er vigtigt for din trivsel

Den mørke vinterhimmel og manglende lys mindsker dannelsen af serotonin i hjernen, som øger risikoen for nedtrykthed og vinterdepression. Heldigvis er der hjælp at hente. Lysterapi har en klar effekt på vores trivsel. Ifølge Videnskab.dk stabiliserer det døgnrytmen, giver mere energi og øger serotoninniveauet i hjernen. Med en lysterapilampe behøver du blot at have den til at stå foran dig helt ned til 20-30 min. for at mærke en effekt - alt efter hvilken model du vælger.

Få mere lys ind i din hverdag med en lysterapilampe

Kaffebrygning på espressomaskine

Nyd varm og velduftende kaffe

I vinterkulden bliver de varme, sorte dråber endnu vigtigere. En passende mængde kaffe kan have positiv indflydelse på dit helbred, viser en rapport fra Vidensråd for Forebyggelse. Et kaffeindtag på max 3-4 kopper om dagen har en beskyttende og reducerende effekt på udviklingen af flere kroniske sygdomme, fordi kaffebønner indeholder antiinflammatoriske stoffer. Derudover kan kaffe virke smertestillende, påvirke dit humør og energi positivt og øge forbrændingen.

Find kaffemaskinen der brygger perfekt kaffe

Vitamindrik - juice

Få mere energi med et grønt vitaminboost

Lige nu har slowjuicerne deres storhedstid, og det er ikke så underligt. Når vinteren koster på energikontoen, er løsningen nemlig forfriskende grøn juice, som er proppet med vitaminer og energi. Har du ikke allerede en slowjuicer, kan du gå på udkig efter en i vores sortiment lige her.

Undgå morgentrætheden: Opskrift på grøn juice

Hyggestunder med store smagsoplevelser

Finder der noget bedre end duften af nybagt brød på en søndag? Hyg dig sammen med resten af familien med at trylle lækre boller frem til morgenbordet. Gør dig selv en tjeneste ved at gøre det dejlig nemt med en røremaskine - du finder vores sortiment lige her.

Se vores bageunivers med nemme og lækre opskrifter her

Velplejede fødder efter fodbad

Vær god ved dig selv

Gør vinteren lidt rarere ved at pleje dit velvære. En god massage, et varmt fodbad eller et varmetæppe med over i din hyggekrog i stuen. De små ting i hverdagen gør en forskel. Energikontoen og dit humør vil takke dig for at bruge lidt tid på dit velvære - også selvom det bare er 10 minutter.

Dyrk dit velvære med fodbad, massage- og varmeapparater


Forkølet kvinde

Undgå forkølelse med et godt indeklima

Når de kolde vinterdage banker på, foretrækker mange at blive indendørs. Men luften i vores hjem kan faktisk være op til fem gange mere forurenet end udenfor. Et dårligt indeklima kan skade vores helbred og trivsel. Konsekvenserne er dårligere koncentrationsevne, astma, allergi, hyppigere hoste og forkølelse samt andre luftvejssygdomme og åndedrætsproblemer.

Den dårlige luft indenfor skyldes blandt andet madlavning, rengøringsmidler og partikler fra elektronik og legetøj. Det er os selv, der skaber forureningen, men vi kan heldigvis også selv gøre noget ved det med de rette produkter.

Styrk dit helbred med bedre luft i hjemmet

Favoritter

Luk