Der gik desværre noget galt i søgningen. Vi beklager ulejligheden. Vi håber at du vil prøve igen senere.
70 70 29 29
åben i dag kl. 8-22
Kontakt os
på mail her
Favoritter
SummerDEALS | Spar op til 50%*
*Kampagnen gælder udvalgte produkter på tilbud og kan ikke kombineres med rabatkoder eller andre kampagner. Tilbuddets varighed fremgår af det enkelte produkt.
hvidt køkken med en whirlpool vaskemaskine i grå

Whirlpool er en af verdens største hvidevare producenter

Whirlpool var den første hvidevareproducent, der slog et slag for miljøet og annoncerede specifikke mål for nedbringelse af drivhusgasser. Målet lykkedes til fulde, og i 2007 frigav virksomhedens aktiviteter omkring 90 procent færre giftige kemikalier end i 1987. Du finder et stort udvalg af miljøvenlige hvidevarer i Whirlpools sortiment, uanset om du leder efter et nyt køleskab, en vaskemaskine eller en tørretumbler. En miljøvenlig hvidevare er ikke kun et godt valg, fordi den skåner miljøet - den er samtidig skånsom mod din pengepung og forhindrer ubehagelige udsving på elregningen.

whiteaway maskot vaske
Whrilpool ovn i sort reddot 2020

Designet til at imponere på alle måder

Whirlpool stræber altid efter at imødekomme hele familiens behov. Producenten sigter mod at forbedre livet derhjemme ved at levere kvalitative, innovative hvidevarer med et upåklageligt design.

Whirlpools engagement i innovation og deres dynamiske design afspejles i, at de har vundet produktdesignprisen. Produkterne fra Whirpool er blevet kåret for fremragende design til den prestigefyldte ”iF DESIGN AWARD” og ”Red dot award”.  

Whirlpool fryseskab står i et hvidt rum med bord & stole ved et middagsbord

Intuitiv intelligens – avanceret ydeevne

Vil du have mere tid til det, der er vigtigt i livet? Whirlpool skaber produkter, der er innovative og designet til at give dig tid til andre ting. Produkterne har mange nyttige funktioner, der passer til dine behov. Om du vil have energieffektive produkter, lydløse produkter eller særlige programmer til tøjvask eller opvask, kan du altid finde et produkt, der passer til dig.

Whirlpools ’6TH Sense’ teknologi hjælper dig også automatisk med de rigtige indstillinger – takket være produktets smarte sensorer. Det gør Whirlpool produkter smarte, tidsbesparende og designet til at give dig de bedste resultater, så du har tid til det, der er vigtigst for dig.

Whrillpool vaskemaskine er made in EU

Fremstillet i EU

Whirlpools produktperspektiv sker ud fra en komplet livscyklus, som inkluderer design, produktion, brug i hjemmet og genanvendelse. I udviklingen af nye produkter bliver specifikke aspekter til at forbedre ressourceeffektiviteten overvejet. Det omfatter udledningen af energi, vand og materiale.

De fleste af Whirlpools produkter er fremstillet og produceret på en af deres fabrikker i EU. Dette sikrer høj kvalitet, overholdelse af alle EU-regler og standarder samt en bæredygtig produktion.

Whrilpool komfur i sort hvor der er en pande med fisk

EcoVadis bæredygtighedsvurdering

Hvert år udfører EcoVadis en test på forskellige leverandører, hvor deres arbejde med miljø, etik og socialt ansvar bliver gennemgået. For 2020 modtog Whirlpool en sølvvurdering for sit arbejde med bæredygtighed. Sølvmedaljer bliver tildelt virksomheder med en score i top 25%. 

null

Gør dit liv i hjemmet bedre, bæredygtigt

Whirlpool er altid på jagt efter at forbedre livet derhjemme. Dette indebærer ikke kun de huse vi bor i, men også den jord vi bor på. I 1970 var Whirlpool Corporation verdens første producent af hvidevarer og husholdningsprodukter til at udarbejde et kontor til miljøkontrol i produktionen, og vi har været førende på dette punkt siden.

Whirlpool har forpligtet sig globalt til nå 0 % udledning af drivhusgasser i produktionen i 2030, og har reduceret udledningen af disse med 60 % siden 2005 på alle niveauer.

Produkter fra Whirlpool tilbyder avanceret teknologi, som eksempelvis den nyskabende 6TH SENSE teknologi, der reducerer både energi og vandforbrug.