70 70 29 29 åben i dag kl. 8-22
  • Mandag8-22
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • Søndag8-22
Luk vindue
Chatten er
åben

Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Menu

Start din sommer her

*Kampagnen gælder udvalgte produkter på tilbud og skarpe priser. Kan ikke kombineres med rabatkoder eller andre kampagner. Tilbuddets varighed fremgår af det enkelte produkt.

Barbering & Trimning

Find din barbermaskine eller trimmer hos Whiteaway

I denne kategori kan du finde alle vores barbermaskiner. Hos whiteaway forhandler vi barbermaskiner fra bl.a. de anerkendte mærker Philips og Braun, så du kan være sikker på, at alle vores barbermaskiner lever op til den allerhøjeste kvalitetsstandard.

Avancerede barbermaskiner fra Philips

Alle barbermaskinerne i vores sortiment har en lang række uundværlige funktioner. Blandt andet har alle barbermaskiner fra Philips, i vores sortiment, lift and cut, der betyder, at barbermaskinen sørger for at løfte hårene, hvilket medfører en tættere barbering.

Desuden vil du hos os kunne finde en lang række barbermaskiner, der er designet til at følge ansigtets konturer, hvilket ligeledes er med til at sikre en tættere og mere behagelig barbering. Flere af barbermaskinerne har desuden den fordel, at de både kan bruges i vådt og tørt miljø. Det vil sige, at disse maskiner kan tages med under bruseren, hvis du foretrækker det.

Barbermaskiner i topklasse

Er du på jagt efter den bedste maskine på markedet er du også kommet til det rigtige sted. Vi fører topmodellerne inden for barbermaskiner, der ud over en lang række avancerede funktioner, blandt andet lift and cut, og Triple Track Skær, der giver 50% større barberingsflade, bliver leveret med en kombineret lade- og rensestation til barbermaskinen.

Har du brug for hjælp og vejledning?

Er du i tvivl, om hvilken maskine du skal vælge, eller har du andre spørgsmål om hårde hvidevarer, kan du naturligvis altid ringe til vores kundeservice på tlf. 70 70 29 29 eller fange os i chatten her på siden.

Favoritter

Luk