70 70 29 29 åben i dag kl. 8-22
  • Mandag8-22
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • Søndag8-22
Luk vindue
Kontakt os
på mail her

Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Menu

Start din sommer her

*Kampagnen gælder udvalgte produkter på tilbud og skarpe priser. Kan ikke kombineres med rabatkoder eller andre kampagner. Tilbuddets varighed fremgår af det enkelte produkt.

Tandpleje

Smil til verden, så smiler verden til dig

Et smil er som bekendt den korteste afstand mellem to mennesker. Om ikke andet, hvis smilet, der er tale om, er et rent og hvidt et af slagsen. God tandhygiejne er vigtig, og her hos whiteaway har vi samlet vores tandplejeprodukter på en enkelt side, så du nemt og hurtigt kan finde frem til de produkter, du skal bruge for at få et skinnende, hvidt smil.

Her på siden ser du altså hele vores nuværende sortiment af elektriske tandplejeprodukter. Du kan filtrere via menuen til venstre, hvis du vil indsnævre din søgning.

Genvejen til et hvidt smil

En af de vigtigste ting, når det drejer sig om god mund- og tandhygiejne, er at have styr på tandbørstningen. Det er ikke bare at skrubbe løs engang imellem, det kræver både teknik og tålmodighed. Og det rette udstyr, naturligvis. En tandbørste er nemlig ikke bare en tandbørste.

Allerede fra barnsben lærte vi hos skoletandplejen, hvor vigtigt det er at børste vores tænder både morgen og aften og også gerne efter et måltid. Og heldigvis har mange af os taget børnelærdommen med os videre i livet og har derfor fuldstændig styr på, hvordan vi skal børste vores tænder. Men faktisk kan det være vanskeligt at få børstet overalt. Der findes mange kroge i munden og mellem tænderne, så det er om at være grundig med tandplejen og tandbørstningen, for at der ikke skal gå hul i en tand, ud over, at tandpine ikke er sådan at spørge med, så angriber huller i tænderne, eller caries, tanden og nedbryder den, så tanden til sidst smuldrer.

Tandplejeprodukter

Der findes et væld af tandplejeprodukter på markedet, lige fra tandtråd og tandstikker til blegemidler, avancerede tandpastatyper, bøjler og andet. Og så naturligvis tandbørster. Her hos WhiteAway.com har vi koncentreret os om de elektriske tandbørster, der ikke bare børster rent, de børster meget rent, fjerner plak og mindsker generelt antallet af bakterier i munden. En elektrisk tandbørste fås i flere forskellige brands og prisklasser, og det varierer da også, hvor meget ekstraudstyr, der er med til de forskellige typer.

En elektrisk tandbørste fra Oral B kan fx både være et ganske almindeligt (og yderst effektivt se bare på anmeldelserne) tandplejeprodukt, mens det også kan være en Oral B-tandbørste med rejsetaske, 5 børstehoveder, tredobbelt tryksensor, Bluetooth-teknologi til brug med iOS og Android, og meget meget mere. Begge typer kan være en god tandbørste, men den bedste tandbørste er den, der føles rigtig for dig.

Spørg os om tandpleje

Hvis du har nogle spørgsmål til elektriske tandplejeprodukter, er du altid velkommen til at kontakte os. Vores kompetente og imødekommende kundeservice sidder parat ved telefonen fra 08-22 på telefon 7070 2929 og glæder sig til at tale med dig. Vil du hellere kontakte os skriftligt, kan det også lade sig gøre. Så skal du blot bruge vores online chatservice, som du finder nederst på siden her.

Favoritter

Luk