70 70 29 29 kundeservice er lukket
  • MandagLukket
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • SøndagLukket
Luk vindue
Kontakt os
på mail her

Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Menu

Wacky weekend | køb 2 og spar 30%*

*Gælder på udvalgte varer ved køb af min. 2 varer. Gælder ikke på ugens avis, restsalg, outlet og annoncerede varer.

Philips

Philips sætter forbrugeren i centrum

Hvis der er noget, Philips produkter kan, er det at skabe lys. Ikke alene som almindelig belysning i behagelige nuancer, men også som direkte meditativt eller sanseligt i form af belysning som terapi eller belysning som vækkeur lysterapilamper og wake up-lights.
Philips flytter grænser for, hvad vi kan gøre med belysning. Desuden producerer Philips en lang række andre produkter, der fungerer i samspil med visionen om at skabe en mere behagelig hverdag.

Beskytter og plejer

Blandt produkterne til personlig pleje har Philips en række meget funktionelle hårfjerningsprodukter, stylingprodukter samt wellnessprodukter. Alle produkter, der skal i direkte forbindelse med hud eller hår, er udviklet med særlig teknologi, der beskytter og plejer.
Alle hårfjerningsprodukter er med soft skin-systemer, der passer bedst muligt på din hud.

Philips i alle husets rum

I køkkenet kan du fylde op med produkter fra Philips i høj kvalitet, der især er sigtet efter den gode oplevelse. Derfor er de forrest på markedet med lækre køkkenmaskiner, der er designet til at forkæle og skabe nydelse, blandt andet med saftpressere, fuldautomatiske espressomaskiner, slowjuicere og elkedler.

På badeværelset kan du give dine tænder en grundig børstning, der samtidig passer mest muligt på både tænder og tandkød med en elektronisk tandbørste fra Philips.
Den daglige barbering går let med en shaver fra Philips, og derudover finder du hos Philips også en lang række grooming- og shaverprodukter til både mænd og kvinder.

En fuldendt oplevelse

Samlet set giver Philips en fuldendt oplevelse af, hvordan teknologien kan hjælpe os til en mere behagelig og funktionel hverdag. Fra stemningsbelysning til køkkenmaskiner og styling- og plejeprodukter. Philips har tænkt over oplevelsen, designet og sat forbrugeren i centrum.

Har du spørgsmål til Philips-produkterne i vores sortiment, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon, mail eller chat. Vi er klar til at besvare dine spørgsmål om et specifikt produkt eller hjælpe dig med at finde ud af, hvad der passer allerbedst til dig.

Favoritter

Luk