70 70 29 29 åben i dag kl. 8-22
  • Mandag8-22
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • Søndag8-22
Luk vindue
Chatten er
lukket
Favoritter
×

Favoritter

0 Kurv
Menu

KUN I DAG: Spar 8% på alle hvidevarer*

Brug rabatkoden: RABAT8. *Kan ikke kombineres med andre rabatter eller prisgaranti.

×

Gratis retur + 14 dages fortrydelsesret

Gratis og ubegrænset retur

Når du handler hos WhiteAway.com har du ubegrænset returret, hvor du kan meddele os, at du fortryder købet og derpå returnere varen til os. Dette gælder for nye og ubrugte varer.

Vi afholder udgifterne for returneringen af din vare. Hvidevarer afhentes på den adresse som du oplyser i returformularen, hvorefter du pr. e-mail modtager en bekræftelse på vores aftale med angivet afhentningsdato.  Hvis afhentning ikke er mulig på den aftalte dato, fx pga. at varen ikke er tilgængelig, ikke er afmonteret såfremt varen har været monteret, eller hvis adgangsforholdene ikke er i orden, bliver du opkrævet kr. 495,- for den efterfølgende afhentning. Små elektriske varer skal returneres med Post Danmark eller GLS, hvilket du skal sørge for.

 

14 dages fortrydelsesret

Hvis varens værdi er forringet, dvs. hvis varen har været taget i brug eller hvis varen på anden måde ikke er at betragte som ny, har du 14 dages fortrydelsesret, hvor du kan meddele os, at du fortryder købet og derpå returnere varen til os. I så fald kan du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist.

Nogle varer er ikke omfattet af fortrydelsesretten. Hvis dette er tilfældet, vil det fremgå klart og tydeligt i bestillingsforløbet.

De 14 dages fortrydelsesret løber fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag. I tilfælde af flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis, eller en vare, der leveres i flere partier, løber perioden fra modtagelsen af den sidste vare eller parti.

Efter modtagelsen må du naturligvis håndtere varerne på en måde, så du kan fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på. Det betyder at du må gøre alle de ting, som du kan gøre i en fysisk butik.

For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du give os klar besked om det senest 14 dage efter modtagelsen af varen. Det kan du gøre i vores skadescenter, eller du kan udfylde denne standardfortrydelsesformular, hvis du ønsker at fortryde dit køb.