70 70 29 29 åben i dag kl. 8-22
  • Mandag8-22
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • Søndag8-22
Luk vindue
Kontakt os
på mail her

Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Menu

Ny energimærkning på hvidevarer

Læs mere her eller ring til os på 70 70 29 29.

Samsung Vaskemaskiner

Vask stille og effektivt med en Samsung vaskemaskine

Med en Samsung vaskemaskine er du sikker på at få rent vasketøj ud af maskinen hver gang. Med deres Digital Inverter Motor er du sikret en energieffektiv maskine, der støjer minimalt og holder i mange år.
Du kan læse mere hos Samsung her.

Find frem til den rigtige maskine

Fælles for alle Samsung vaskemaskiner er holdbarheden og den gode kvalitet. Det er derfor udelukkende dine behov og ønsker, der bør afgøre, hvilken maskine du skal investere i. Nedenfor gennemgår vi nogle punkter, som kan have relevans for dig, hvis du er i tvivl om, hvad du skal kigge efter, når du skal vælge din nye Samsung vaskemaskine.

Hvor meget skal der være plads til?

Samsung vaskemaskiner kommer i forskellige størrelser og med forskellig kapacitet. Du kan typisk vælge kapacitet fra 5 til 9 kg.

Hvis I er en familie med to voksne og to børn, vil I typisk have brug for en vaskemaskine med en kapacitet på 7 til 9 kg. Er du alene, eller bor I et par sammen, er det som regel nok med en mindre kapacitet.

De fleste nye vaskemaskiner i dag har mængderegistrering, så maskinen selv regner ud, hvor meget tøj der er lagt i maskinen og dermed, hvor meget vand der skal bruges til vasken. Det betyder, at du ikke længere spilder vand og energi, selvom du vasker en lille vask i en stor maskine. Det er dog stadig bedst at gå efter en maskine, der passer til dit behov, så du ikke vasker halve maskiner hver gang.

Centrifugering og restfugtighed

Centrifugeringshastigheden siger noget om, hvor tørt dit tøj er, når det kommer ud af maskinen. Dette kaldes restfugtighed. Jo større hastighed, des lavere restfugtighed. En høj centrifugeringshastighed er derfor at foretrække, hvis du efterfølgende skal have tøjet i en tørretumbler, da denne skal bruge mindre energi, hvis tøjet ikke er så vådt.

Hvis du tørrer dit tøj på en tørresnor, kan det til gengæld godt betale sig at gå efter en lavere centrifugeringshastighed, da dette kræver mindre energi fra vaskemaskinen, og dermed sparer miljøet for unødvendig belastning.

Energimærkning

Samsung har altid grønne tanker med, når de skal produktudvikle. Det betyder, at alle Samsung vaskemaskiner ligger i den høje ende af energiskalaen.

Produkternes energimærke vurderes ud fra vaskemaskinens samlede vand- og elforbrug, så jo bedre energimærke maskinen har, jo mindre belaster den miljøet og din økonomi.

De energieffektive vaskemaskiner - og hvidevarer i det hele taget - er typisk dyrere end dem med dårlig energimærkning, men det er vigtigt at huske, at forbruget hos de billige vaskemaskiner er meget højere. Det kan altså bedre betale sig at bruge lidt ekstra, når du køber vaskemaskinen, så du sparer penge over tid på vand- og elregningen.

Forskellige funktioner i Samsungs vaskemaskiner

Som så mange andre hvidevareproducenter har Samsung naturligvis også udviklet nogle specifikke brandfeatures, som kan give dig endnu bedre resultater, når du vasker tøj. Nogle af funktionerne er gavnlige for dit tøj, mens andre kan spare dig for unødvendige udgifter i forbindelse med vand- og energiforbrug.

Nedenfor har vi opstillet et udpluk af Samsungs funktioner, men der er flere endnu, som alle er udviklet for at gøre tøjvask lettere og mere effektiv.

Diamond Drum betyder, at huller i tromlen er formet som diamanter, hvilket gør, at tromlen slider minimalt på tøjet under vask og centrifugering.

Quick Wash er ideelt, hvis du har brug for at kunne lave en hurtigvask. Med dette program kan du få rent tøj på kun 29 minutter. Det er en god løsning, hvis du eksempelvis har træningstøj, der skal bruges igen dagen efter.

AirFresh funktionen blæser tøjet igennem med varm luft, så dårlig lugt fjernes fra tøjet. Det er altså en funktion, du kan bruge, hvis tøjet ikke er beskidt, men har fået en dårlig lugt. Funktionen kan også bruges til at opfriske sarte tekstiler, som ikke må vaskes.

I menuen til venstre for produkterne kan du vælge specifikke funktioner, hvis du kun vil have vist de vaskemaskiner, der har en speciel funktion. Du kan ligeledes bruge sidemenuen til at sortere efter størrelse, energimærkning eller nogle af de andre parametre.

Få gode råd og vejledning når du køber en Samsung vaskemaskine

Når du køber en Samsung vaskemaskine på WhiteAway.com får du gratis standardlevering til din kantsten. Vi ved, at når du bestiller en ny vaskemaskine, er det fordi, du har brug for den her og nu, så vi bestræber os altid på at levere hurtigst muligt - typisk i løbet af to hverdage.

Vores dygtige montører hjælper gerne med montering og installation af din nye vaskemaskine. Husk blot at tilvælge dette, før du afslutter din bestilling. Vores montører er certificerede hvidevaremontører, men ikke autoriserede tømrere, VVS'ere eller elektrikere. Det betyder, at de kan tilslutte el, vand og afløb, men ikke ændre i dine eksisterende installationer. Du kan læse mere om levering og montering her.

Er du i tvivl om, hvilken Samsung vaskemaskine du skal vælge, eller har du andre spørgsmål til brandet eller deres hvidevarer, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf.: 70 70 29 29.

Vi sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål og hjælpe dig til at vælge den helt rigtige maskine.

Se vaskemaskiner fra andre kvalitetsbrands

Favoritter

Luk