70 70 29 29 kundeservice er lukket
  • MandagLukket
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • SøndagLukket
Luk vindue
Kontakt os
på mail her

Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Menu

Wacky weekend | køb 2 og spar 30%*

*Gælder på udvalgte varer ved køb af min. 2 varer. Gælder ikke på ugens avis, restsalg, outlet og annoncerede varer.

Scandomestic

Scandomestic

Modsat de fleste store hvidevareproducenter, der har mange år på bagen, er Scandomestic et nyere selskab fra 2006. Det er stiftet i 2006 og ligger i Silkeborg.

Men til trods for, at virksomheden ikke er så gammel, er erfaringsmassen alligevel stor. Langt de fleste medarbejdere hos Scandomestic kommer nemlig fra den etablerede og traditionelle køle- og fryseindustri, ligeledes i Danmark. Det være sig Frigor, Caravell, Derby, m.fl., og det ligger Scandomestic meget på sinde at fortsætte traditionen.

Scandomestics hovedfokus er på distribution og sourcing af hårdehvidevarer og elektriske husholdningsprodukter. Virksomheden har imidlertid også en finger med i det kommercielle marked og har derfor sine aktiviteter splittet op i henholdsvis Husholdning og Kommerciel. Kerneområderne er import, lagerføring og distribution over meget af verden, herunder Norden, Storbritannien og Nord- og Centraleuropa. Produktionen af de forskellige hvidevarer sker under ordnede forhold og i tæt samarbejde med virksomhedens leverandører.

En af Scandomestics missioner er at levere kvalitetsprodukter til sine kunder og blive opfattet som netop det kvalitet! Samtidig sørger de for at levere en førsteklasses service blandt andet ved at have direkte kundekontakt og have fingeren på pulsen, hvad angår signaler og tendenser i markedet.

Scandomestic hos whiteaway.com

Her på siden kan du se en oversigt over alle de Scandomestic-produkter, vi har i sortimentet her hos whiteaway.com.
Der er noget for enhver smag og i enhver prisklasse, så du kan være helt sikker på, at der også er nogle hårde hvidevarer til dig. Kontakt kundeservice på 7070 2929, hvis du har brug for råd og vejledning. Navigér også gerne i menuen øverst til venstre.

Favoritter

Luk