70 70 29 29 åben i dag kl. 8-22
  • Mandag8-22
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • Søndag8-22
Luk vindue
Kontakt os
på mail her

Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Menu

Wacky weekend | køb 2 og spar 30%*

*Gælder på udvalgte varer ved køb af min. 2 varer. Gælder ikke på ugens avis, restsalg, outlet og annoncerede varer.

Silverline

Innovation, kvalitet og tidløst design

Silverline eller JGNordic Silverline, som er virksomhedens fulde navn er en dansk virksomhed, hvor innovation, kvalitet og tidløst design er nøgleordene. Og Silverline har noget at have det i; Som en af Europas ledende producenter af hårde hvidevarer, ved de, hvad de taler om. Samtlige produkter, der forlader Silverlines produktionsfaciliteter er nemlig formgivet til noget nær perfektion og er således med til at lette hverdagen i husholdninger verden over og gøre den både nemmere, smukkere og bedre. Det er det eksklusive design, den høje kvalitet og brugervenligheden, der er i fokus.

Silverline Danmark er hjemmehørende i Herning. Hovedsædet kontrollerer lagerstyring, service på produkterne, salg og markedsføring. Virksomheden blev etableret i 2005, og ambitionerne er høje, når det kommer til andelen på hårde hvidevare-markedet: De vil være de bedste på service og kvalitet. Samtidig vil de være en virksomhed, hvor produkterne er til at betale - der er jo ikke meget ved at producere luksusprodukter, hvis ingen har råd til at betale for dem.

En historisk gennemgang af Silverlines historie

I 1994 blev Gumusfon Metal Endustri ve Ticaret AS etableret i Tyrkiet - nærmere betegnet i Merzifon, Amasya. Visionen var at producere emfang og enhætter til det lokale, tyrkiske marked.

I år 2000 opnåede virksomheden imidlertid sin første eksportordre, der bestod af 240 emhætter (den årlige produktion ligger på omkring 90.000 emfang alt i alt). De skulle til Bulgarien. Året efter bliver mærket Silverline født, og virksomheden begynder at eksportere til Rusland. I de kommende år inddrages også Grækenland, Aserbajdsjan, Georgien, Litauen, Letland, Serbien, Storbritannien og Tyskland.

I 2004 blev selskabet Gumusmak Endustri ve Ticaret AS etableret. Her skal produceres støbeforme og komponenter i plast, så fremstillingen af emhætter lettes og effektiveres. Virksomheden begynder at investere i nye produkter og ditto teknologi, og yderligere fire lande kommer med i det fine eksport-selskab (Israel, Cypern, Libanon, Australien). I 2005 skifter Gumusfon Metal Endustri ve Ticaret AS til Silverline Endustri ve Ticaret AS. Desuden etableres der et marketingbureau for Silverline og et tysk handelsselskab. Eksporten udvides med stadig flere lande, og virksomheden bliver børsnoteret. Flere datterselskaber dukker op - herunder JGNordic Silverline.

Favoritter

Luk