70 70 29 29 åben i dag kl. 8-22
  • Mandag8-22
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • Søndag8-22
Luk vindue
Chatten er
åben

Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Menu

Spar 7% på køb over 5000,-*

Brug koden SPAR7 | *Gælder ikke Bestseller-pris, i forvejen nedsatte varer, returvarer, tilbehør, ydelser eller prismatch. Gælder tom. 01/08-21

SMEG

Italiensk stil, klasse og finesse

Kvalitet, der holder det meste af livet. Og lækre, svungne linjer, som giver designet det ekstra pift, der skal til for at gå fra pænt til fantastisk. Alt det - og mere til.

Det er de færreste, der ikke kender SMEGs produkter. Det buttede køleskab med retro-feel, de robuste komfurer og opvaskemaskinerne med de frække farver. Og så videre. Og der er ikke noget at sige til, at SMEGs produkter er kendte. De fungerer nemlig. Og ser godt ud imens.

SMEG har hovedkvarter nær Reggio Emilia i Norditalien. Alt i alt har virksomheden 16 datterselskaber i hele verden (Storbritannien, Frankrig, Belgien, Holland, Tyskland, Sverige, Danmark, Spanien, Portugal, Rusland, Ukraine, Kasakhstan, Sydafrika, USA, Australien og Mozambique). Dertil kommer kontorer i HongKong og Saudiarabien samt et gigantisk salgsnetværk.

SMEG - historien

I mere end 65 år har de sat standarden for, hvor elegant hjemmets fornødenheder kan formgives. Og virksomheden er ikke kommet sovende til sine resultater - tværtimod har det krævet et fast samarbejde med verdensberømte arkitekter.

Det var Vittorio Bertazzoni fra Guastalla, der etablerede SMEG, og man kan vist roligt sige, at han har godt købmandsskab i blodet. Hans familie er en lang række af iværksættere, som kan spores helt tilbage til det 17. århundrede. De begyndte som smede, men fortsatte snart med at lave ildsteder og komfurer.

Det var i slutningen af 1950'erne, at de lancerede første bud på et gaskomfur. Det havde automatiske tændingsknapper, en sikkerhedsslå på ovnen samt en timer. Nogle år senere, i 1963, blev sortimentet udvidet med både vaskemaskine og opvaskemaskine, og i 1970 var virksomheden først med en verdensnyhed: en opvaskemaskine med plads til 14 kuverter på trods af størrelsen på kun 60 cm.

I 1970'erne kom indbygningsovnene til, og det var også her, samarbejdet med anerkendte arkitekter tog sin begyndelse. I 1990'erne blev sortimentet udvidet endnu engang - vaske, emhætter og pangfarvede retro-køleskabe, der snart blev nærmest ikoniske verden over og stadig er det den dag i dag.Find SMEG køleskab her.

I dag drives SMEG af tredjegenerations Betazzoni'er.

Favoritter

Luk