70 70 29 29 åben i dag kl. 8-22
  • Mandag8-22
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • Søndag8-22
Luk vindue
Chatten er
åben

Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Menu

Spar 7% på køb over 5000,-*

Brug koden SPAR7 | *Gælder ikke Bestseller-pris, i forvejen nedsatte varer, returvarer, tilbehør, ydelser eller prismatch. Gælder tom. 01/08-21

Thermex

Emhætter og emfang fra Thermex

Thermex er et dansk emhætte-eventyr. Af den slags, der startede i 1958 og stadig kører derudad med fuld damp. Gennem mere end 50 år har virksomheden leveret emfang og emhætter til både erhverv og private, og det er ikke at overdrive at sige, at virksomheden har det største sortiment af netop emfang og emhætter overhovedet i hele Danmark.

Dansk kvalitet fra Nordjylland

Det er svært at tolke ud fra navnet, men Thermex er faktisk en dansk virksomhed. Produkterne har du sikkert set, for de er udstillet hos et væld af forhandlere af hårde hvidevarer samt køkkenforretninger over hele landet. Hovedkontoret er beliggende i Hjørring i Nordjylland. Luften er frisk, vidderne store, og der er højt til loftet på alle måder. Og måske netop derfor er inspirationen til produktudvikling stor. Designet og udviklingen af emhætterne foregår nemlig i faciliteterne i Hjørring.

Thermex har haft vokseværk i de forgangne år, og nu tæller virksomheden ikke kun produktionen i Hjørring. Thermex udvikler sig og for alvor har fået internationalt udsyn.

Emhætter og emfang af højeste kvalitet

Emfangene er gennemtestet og designet efter alle kunstens regler. Du kan derfor trygt regne med, at der er et, der passer til lige netop dig og dit køkken. Materialerne er af højeste kvalitet, og kan holde til at blive brugt i mange år.

Spørg os endelig om hjælp

Her på siden finder du en oversigt over de produkter, vi har i sortimentet fra Thermex. Der er en del at vælge imellem. Du kan indsnævre din søgning via menuen til venstre, eller du kan kontakte vores kundeservice via chat, mail eller telefon, hvis du har spørgsmål vedrørende Thermex. Telefonnummeret er 7070 2929.

Favoritter

Luk