70 70 29 29 åben i dag kl. 8-22
 • Mandag8-22
 • Tirsdag8-22
 • Onsdag8-22
 • Torsdag8-22
 • Fredag8-22
 • Lørdag8-22
 • Søndag8-22
Luk vindue
Kontakt os
på mail her

Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Menu

Start din sommer her

*Kampagnen gælder udvalgte produkter på tilbud og skarpe priser. Kan ikke kombineres med rabatkoder eller andre kampagner. Tilbuddets varighed fremgår af det enkelte produkt.

Grill

Gasgrillen giver dig smagen af BBQ hele året rundt

Gasgrillen er danskernes foretrukne. Forståeligt nok. Du sparer både tid og besvær. Med en gasgrill får bøfferne den samme gode smag, som vi kender det fra den gode gamle kulgrill. Og så er den langt mere effektiv, let at rengøre og kan nemt tages i brug hele året rundt. Uanset om det er burgere, der skal grilles på de lune sommeraftener, fredagens BBQ kylling eller den helt store flæskesteg til juleaften.

Char-Broil gør det legende let at lave mad

En af de klare fordele ved gasgrillen er, at den varmer hurtigere op. Du behøver ikke stå og vente på kul, der først skal i gang. Gasgrillen er udstyret med et antal brændere, som gør det langt lettere for dig at mestre temperaturen. Ved blot at skrue op og ned for varmen via en drejefunktion kan du let styre tilberedningen, og undgå at maden brænder på. Den præcise dosering af varmen gør desuden gasgrillen til en mere miljøvenlig løsning.

Det skal være legende let at lave god mad på grillen. Derfor består vores sortiment af en række gasgrill fra topmærket Char-Broil. Char-Broil er kendt for at være et af de ældste og mest kendte mærker på det amerikanske marked – og nu er det heldigvis også på hylderne i Europa. Med den nyeste viden, stor ydeevne og et flot design gør Char-Broil grillen dig til mesterkok hele året rundt.

5 gode grunde til at vælge en gasgrill fra Char-Broil

Det unikke TRU-Infrared grillsystem fra Char-Broil muliggør:

 • Ingen opblussen
 • 100% jævn varmefordeling
 • Op til 30% mindre gasforbrug
 • Nem at rengøre
 • Op til 50% saftigere grillmad

Find den model, der passer til netop dine behov

Når du vælger grill, er det en god idé at overveje:

Størrelse: Hvor stor en grill, har du behov for? Tænk over mængden af mad og antal personer, du skal grille til. Der er forskel på, om det bare er til dig og kæresten, eller du også vil kunne invitere nabofamilien eller gutterne på grill. Selve grillarealet afhænger også af, om menuen bare står på pølser eller den helt store BBQ.

Opbevaring: Hvor stor din grill skal være kommer også an på, hvor meget plads du har til at opbevare den? Bor du i lejlighed eller hus, har du have eller altan? Og skal grillen kunne flyttes? Måske den skal med på den årlige campingtur eller kunne flyttes over til naboen. Så er det en fordel at vælge en med nogle gode hjul på.

Funktioner: Hvor ofte griller du, og hvad griller du? Vil du være køkkenets Gordon Ramsay, eller er du mere til en hurtig omgang kød på grillen? Det betyder noget for hvor mange, og hvilke funktioner du har brug for. Er I en stor familie, kan det være rart med et ekstra stort sidebord på grillen eller et højt låg, så du kan grille mad til hele flokken på samme tid. Vil du både kunne stege bacon og lave sovs, samtidig med at bøfferne steger, så skal du have fat i en model med flere sidebrændere.

Gør det nemt for dig selv – få den fulde grilloplevelse med det rette grilltilbehør

Forkæl dig selv og din grilloplevelse med det rette tilbehør. Står menuen fx på pizza, kan du med et pizza stone kit tilberede pizzaerne, som i det italienske køkken. Eller vil du nyde synet af grillkyllingen, der passer sig selv og bliver sprød og saftig på én gang, så skal du have fat i et rotisserie.

Overvej også om det ikke er værd at forlænge din grills levetid ved at passe godt på den. Skal den fx stå ude i alt slags vejr? Så er det en god investering at beskytte den med et grill cover. Går du op i din sikkerhed, kan vi anbefale dig et par kraftige grillhandsker, så du beskytter dine hænder.

Favoritter

Luk