70 70 29 29 kundeservice er lukket
  • MandagLukket
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • SøndagLukket
Luk vindue
Kontakt os
på mail her

Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Menu

Wacky weekend | køb 2 og spar 30%*

*Gælder på udvalgte varer ved køb af min. 2 varer. Gælder ikke på ugens avis, restsalg, outlet og annoncerede varer.

Havemøbler

Havemøbler

Havemøbler er nærmest uundværlige på enhver dansk terrasse. Den danske sommer er forholdsvis kort, og derfor nyder vi som regel at bruge tid på terrassen. Når sommermånederne skal nydes på terrassen, familie og venner samles i udestue eller pavillon, er gode havemøbler derfor en vigtig forudsætning. Og i dag har man mulighed for at få kvalitetsmøbler til en rigtig god pris. Hos whiteaway.com finder du havemøbler i mange forskellige udformninger til fordelagtige priser. Vi sælger bl.a. havemøbler af mærkerne Venture design, LaForma, Cinas og mange flere.

Mange forskellige typer

I løbet af de senere år har der været en spændende udvikling inden for design og konstruktion af havemøbler. Hvor denne type møbler tidligere var ret ensartede, kan man i dag få møbler, der er designet vidt forskellige og som er lavet af vidt forskellige materialer, men hvis du syns det er svært at finde frem til, hvilket type havemøble der passer bedst hjem til dig, har vi lavet en guide, der gør det dejligt nemt at finde frem til det rette havemøbel.
Tidligere var mange møbler til haven lavet af træ f.eks. teak træ eller simpel plast, men i dag har udviklingen af forskellige kunstmaterialer virkelig taget fart. Og de nyere typer møbler har virkelig nogle bemærkelsesværdige kvaliteter.

Havemøbler i sæt

Havesæt kan bestå af et lille havebord med et par havestole eller et stort havebord med op til seks havestole til. Farven på vores havesæt varierer, og du kan derfor vælge et havesæt, som passer til de omgivelser, møblerne skal stå i. Derudover kan du erhverve dig et loungesæt, der kan gøre din terrasse til en afslappende oase. Du kan også vælge at placere dit sofasæt indendørs eller i udestuen, hvorved du kan bevare sommerstemningen hele året rundt.

Det rette havebord

Et havebord kan tjene forskellige funktioner alt efter, om det blot skal bruges til at nyde et par forfriskninger eller til den helt store grillmiddag. I vores sortiment finder du både små, runde og romantiske cafeborde samt et stort, firkantet og funktionelt havebord med udtræk, der kan give bordplads til en større havefest.

Udvalget af havestole og bænke

Havestole fås i forskellige varianter som stabelstole, positionsstole eller helt almindelige havestole. Stabelstole kan, som navnet antyder, stables, hvilket er praktisk, hvis du har behov for at gemme dem af vejen. Dertil er de gode, hvis du har behov for nogle ekstra havestole til dit nuværende havesæt. Positionsstole kan indstilles i forskellige positioner, som sikrer en god siddekomfort. Du skal overveje hvilken havestol, som passer til dit behov - og om du foretrækker havestole med lavt eller højt ryglæn.
Men måske er du mere til en havebænk, som du nemt kan bruge til at indrette en afslapningskrog ude i din have.

Non-wood havemøbler

Et af de nye materialer, som er såkaldt non-wood. Non-wood er et kunstmateriale, som bevirker, at møblerne i overfladen ligner træ havemøbler. Dette materiale har flere fordele sammenlignet med træ. For det første er møbler af non-wood generelt mere holdbare end træ havemøbler. Mens træ er sårbart over for blæst, regn, slud og sne er non-wood langt mere modstandsdygtigt over for vejr og vind. Det er klart, at møbler lavet i dette materiale stadig vil kunne blæse omkuld i en stærk storm, men non-wood er ikke på samme måde som træ sårbart over for ydre påvirkninger. Fx vil mange møbler af træ på grund af det fugtige danske vejr med tiden få fugtskader.

Sådanne fugtskader viser sig ofte ved, at møblernes overflade får et grimt lag af grønne alger og mug. Og hvis først ens møbler har fået sådanne fugtskader, mister man som regel noget af lysten til at bruge dem. Desuden får mange møbler af træ på grund af solen ofte grimme sprækker, hvis ikke man jævnligt behandler dem mod udtørring. Non-wood havemøbler derimod bliver slet ikke på samme måde skadet af sol og regn. Non-wood får normalt hverken grimme sprækker eller fugtskader. Og hvis der alligevel skulle samle sig skidt på møblernes overflade, kan man som regel let fjerne dette ved hjælp af en blød klud og lidt sæbevand.

Polyrattan havemøbler

Endnu et kunstmateriale, som er blevet meget populært igennem de senere år, er polyratten. Møbler i polyrattan har mange af de samme gode egenskaber og fordele som non-wood og textilen møbler. Men møbler konstrueret i polyrattan har en noget anden overflade end de to andre typer møbler. Havemøbler i polyrattan har nemlig en overflade, som ligner kurvemøbler, der er flettet af træ. Havestole og haveborde lavet af polyrattan ser derfor flotte ud på langt de fleste terrasser og har et dyrt look. Forskellen på træmøbler og polyrattan møbler er dog, at kunstflet møblerne i polyrattan generelt er mere holdbare end fx havemøbler af teak og andre træsorter.
De er lette at rengøre og tåler stort set alt vejr. De bliver ikke som træmøbler bleget af sol og regn, og er ikke modtagelige for råd og alger. Denne type møbler har derfor en lang holdbarhed og kan se ud som nye i mange år fremover. Endnu en fordel ved havemøbler i polyrattan er, at de ofte er forsynet med tykke, bløde hynder, som gør dem ekstra behagelige at sidde i.

Whiteaway har et godt udvalg af gode havemøbler på tilbud

Hvad enten du leder efter design havemøbler eller bare er interesseret i at finde gode, men billige havemøbler på udsalg, vil det være en god idé at undersøge udvalget hos whiteaway. Desuden er det let at bestille hos whiteaway, fordi du i ro og man kan sidde hjemme og finde lige præcis de møbler, du ønsker at købe. Og så er der fri fragt på dine varer. Er du i tvivl om noget, kan du altid ringe til vores kundeservice på tlf. 70 70 29 29, som sidder parat til at besvare dine spørgsmål.

Gør din terrasse ekstra hyggelige

Når du har fundet frem til de helt rette havemøbler, bør du også overvej at lave en skyggekrog i haven, dette kan nemt opnås med en kvalitets parasol fra vores store udvalg. Men sommervarmen skal også nydes, derfor kan du også finde din nye solseng hos whiteaway, så du kan få mest muligt ud af din sommerferie.

Favoritter

Luk