70 70 29 29 kundeservice er lukket
  • MandagLukket
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • SøndagLukket
Luk vindue
Kontakt os
på mail her

Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Menu

Wacky weekend | køb 2 og spar 30%*

*Gælder på udvalgte varer ved køb af min. 2 varer. Gælder ikke på ugens avis, restsalg, outlet og annoncerede varer.

Whirlpool

Whirlpool er en af verdens største hvidevare producenter

Whirlpool er mere end 100 år, så den må gøre noget meget rigtigt. Blandt andet er virksomheden rigtig god til at producere hårde hvidevarer. I Danmark er Whirlpool ikke blandt de mest kendte på markedet, men i USA er Whirlpool blandt de allerstørste.

Historien

I 1911 blev grundstenen til Whirlpool lagt. Det var i Michigan, USA, og det oprindelige navn var Upton Machine Corporation. Virksomheden producerede elektriske vaske- og vridemaskiner. I 1950 skifter firmaet navn til Whirlpool Corporation.

Op gennem 00erne slår Whirlpool virkelig sin position som markedsleder fast, blandt andet med en lang række innovative produkter. Virksomheden tæller i dag mere end 60 forskellige produktionsfaciliteter og teknologiske forskningscentre i hele verden, og alt i alt beskæftiger virksomheden over 80.000 mennesker. Den årlige omsætning er over 19 mia. USD.

Grønne hvidevarer

Whirlpool var den første hvidevareproducent, der slog et slag for miljøet og annoncerede specifikke mål for nedbringelse af drivhusgasser. Målet lykkedes til fulde, og i 2007 frigav virksomhedens aktiviteter omkring 90 procent færre giftige kemikalier end i 1987 samtidig med, at produktionen var steget med omkring 80 procent.

Du finder et stort udvalg af miljøvenlige hvidevarer i Whirlpools sortiment, uanset om du leder efter et nyt køleskab, en vaskemaskine eller en tørretumbler. En miljøvenlig hvidevare er ikke kun et godt valg, fordi den skåner miljøet - den er samtidig skånsom mod din pengepung og forhindrer ubehagelige udsving på elregningen.

Se dig omkring og vælg de ting, du bedst kan lide. Spørg os gerne, hvis der er noget, du er i tvivl om. Kundeservice sidder klar på 7070 2929 og i livechatten.

Favoritter

Luk