70 70 29 29 åben i dag kl. 8-22
  • Mandag8-22
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • Søndag8-22
Luk vindue
Chatten er
åben

Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Menu

Whirlpool Vaskemaskiner

Whirlpool har arbejdet med vaskemaskiner siden 1911, og deres maskiner kendes i dag for deres elegante ydre og intelligente indre, som sparer på ressourcerne og vasker helt rent hver gang.

En Whirlpool vaskemaskine er ikke bare en vaskemaskine, men en pæn hvidevare, som ikke behøver gemmes væk i en kælder eller et skur. Bor du på få kvadratmeter og skal have maskinen stående i køkkenet eller badeværelset, er Whirlpool et godt bud, da deres fine, hvide designs er helt stilrene og neutrale.

Kapaciteten for Whirlpool vaskemaskiner varierer fra 6 til 9 kg, ligesom de kommer i forskellige mål, så du har mulighed for at finde en maskine, der både stemmer overens med dit behov for at vaske, og samtidig passer ind i dit hjem.

Hvis du vil anskaffe dig en Whirlpool vaskemaskine, kan du vælge mellem frontbetjente og topbetjente modeller.

En frontbetjent vaskemaskine åbnes og indstilles fra forsiden, mens en topbetjent model styres fra toppen af maskinen. Hvilken type du skal vælge, er både et spørgsmål om, hvad du foretrækker, og hvad der kan lade sig gøre i dit hjem. Hvis du eksempelvis skal have en vaskesøjle med både vaskemaskine og tørretumbler, skal du vælge en frontbetjent model.

Hvis du derimod installerer vaskemaskinen i et ?hul?, hvor du ikke kan komme til siderne, eller du ikke har nok plads til at kunne åbne en låge fra fronten, er en topbetjent vaskemaskine den rigtige løsning for dig.

En topbetjent vaskemaskine er ligeledes en god løsning, hvis du har rygproblemer, så du ikke skal bukke dig ned til fronten af maskinen, når den skal fyldes, indstilles og tømmes.

Masser af praktiske funktioner

Whirlpool har udviklet nogle helt særlige funktioner, som du kan tilvælge, hvis du vil have de bedste muligheder for at opnå en perfekt tøjvask. Nogle funktioner er udviklet for din skyld, andre for tøjets eller miljøets skyld. Fælles for dem alle er, at de giver dig en bedre vaskeoplevelse og letter tøjvasken, så du kan få mere tid til de sjove ting i hverdagen i stedet for at bruge al din tid og energi på vasketøjet.

6th sense

6th Sense teknologien registrerer automatisk mængden af tøj i maskinen og tilpasser vaskeprogrammet herefter. Du angiver blot, hvilken type tøj du vil vaske, og herefter sørger 6th Sense for et rent tøj på den kortest mulige tid. Med denne funktion kan du spare helt op til 50% tid, vand og energi, hvilket både er en fordel for din økonomi og miljøet.

ZEN-teknik

Hvis du vælger en Whirlpool vaskemaskine med denne funktion, får du minimal støj og vibrationer, når maskinen kører. Dette kan især være en fordel, hvis maskinen står i nærheden af, hvor I opholder jer, så den ikke larmer og forstyrrer samtaler eller andet.

SoftMove

Med denne funktion tilpasses tromlebevægelserne, når maskinen kører, så dit tøj ikke slides unødigt, men i stedet vaskes rent på en skånsom og stadig effektiv måde.

FreshCare

Med FreshCare kan du beholde følelsen og duften af nyvasket tøj i længere tid.

Colour 15

Endnu en funktion der beskytter dit tøj i stedet for at slide det i vask. Med denne funktion bliver farverne i tøjet bevaret i længere tid, så tøjet ikke falmer og kommer til at se slidt ud.

Få vejledning i forbindelse med dit køb af Whirlpool vaskemaskiner

Er du i tvivl om, hvilken Whirlpool vaskemaskine du skal vælge, eller har du spørgsmål til specifikke funktioner eller andet i forbindelse med dit valg af maskine, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf.: 70 70 29 29. Vi sidder også klar til at besvare dine spørgsmål via chatten, som du kan åbne fra toppen af hjemmesiden.

Find andre hvidevarer fra Whirlpool her:

Whirlpool tørretumblere
Whirlpool opvaskemaskiner
Whirlpool køleskabe
Whirlpool mikroovne

Favoritter

Luk