70 70 29 29 åben i dag kl. 8-22
  • Mandag8-22
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • Søndag8-22
Luk vindue
Kontakt os
på mail her

Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Menu

Ny energimærkning på hvidevarer

Læs mere her eller ring til os på 70 70 29 29.

Zanussi Vaskemaskiner

Zanussi vaskemaskiner

Du kan finde flere forskellige typer af Zanussi vaskemaskiner, hvor du kan vælge mellem den frontbetjente Zanussi vaskemaskine eller den topbetjente Zanussi vaskemaskine. Derudover skal du også tage stilling til kapaciteten for din Zanussi vaskemaskine samt energiklassen og centrifugeringsevnen.

Valg af Zanussi vaskemaskine

Som sagt kan du vælge, om din Zanussi vaskemaskine skal være frontbetjent eller topbetjent. Forskellen hviler i, hvorledes du ilægger tøjet. Frontbetjente Zanussi vaskemaskiner er nok den mest kendte model i Danmark, da tøjet ilægges på fronten af vaskemaskinen, hvilket betyder, at du ofte skal bukke dig for at lægge tøj i og tage det ud igen. Topbetjente Zanussi vaskemaskiner har derimod åbningen på toppen af vaskemaskinen, hvilket betyder, at du kan arbejde med oprejst med tøjet. Der er naturligvis fordele og ulemper ved begge modeller alt efter hvilke rammer, man foretrækker at arbejde under. Hvorom alting er, så kan man dog ikke komme uden om det faktum, at den topbetjente Zanussi vaskemaskine har en lidt mindre kapacitet end den frontbetjente.

Kapacitet for Zanussi vaskemaskine

Hvis vi bliver lidt ved kapaciteten, så er dette også en væsentlig faktor i dit valg af vaskemaskine. Zanussi vaskemaskiner fremstilles i forskellige størrelser i forhold til, hvor meget tøj tromlen kan rumme. Det er derfor vigtigt, at du har en nogenlunde føling med din mængde af vasketøj, så du ikke ender med at køre for mange halvtomme omgange med din vaskemaskine, da dette koster både unødig vand og energi.

Centrifugeringsevne for Zanussi vaskemaskine

Centrifugeringsevnen definerer, hvor meget dit tøj bliver centrifugeret i slutningen af vaskecyklussen. Jo flere antal centrifugeringer pr. minut, des mere vand bliver der slynget ud af dit tøj, inden det skal hænges op. Centrifugeringsevnen har derfor også betydning for restfugtigheden for dit tøj. Centrifugeringsevnen defineres via en skala fra A til G, hvor A er den bedste mærkning. Det er vigtigt, at dit tøj er nogenlunde vel-centrifugeret, hvis du skal tørre det indenfor eller i tørretumbleren. I forhold til tørring inden for, vil dit tøj afgive mindre fugt og i forhold til tørretumbling, kan du minimere tiden til dette, hvis din Zanussi vaskemaskine har en god centrifugeringsevne.

Er du i tvivl om, hvilken Zanussi vaskemaskine du skal vælge, eller har du andre spørgsmål vedrørende hårde hvidevarer, er du naturligvis velkommen til at kontakte WhiteAway.com?s kundeservice på tlf. 70 70 29 29.

Favoritter

Luk